Piškotki

Selitveni servis Repič


Selitveni servis Repič odlikujejo dolgoletna tradicija in bogate izkušnje. V naši družini se s to dejavnostjo ukvarjamo že od leta 1970 in smo prvi selitveni servis v Sloveniji. Sprva smo začeli opravljati selitve po Ljubljani, nato pa storitev razširili po celi Sloveniji.

V našem selitvenem servisu Vam nudimo poleg vseh vrst selitev tudi odvoz kosovnih odpadkov in čiščenje kleti ter podstrešij. Vse to pa opravimo hitro, kakovostno in zanesljivo, za kar je zaslužna stalna šestčlanska ekipa izkušenih delavcev.

Naš vozni park je opremljen z dvema tovornjakoma z dvižno nakladalno ploščadjo in kombijem, kar nam omogoča, da dela opravimo hitro, kakovostno in profesionalno.

Ker je vsaka selitev svojevrsten projekt, se lahko pred izvedbo s stranko tudi sestanemo, opravimo ogled, vsekakor pa se dogovorimo o podrobnostih in poteku selitve, določimo termin selitve in oblikujemo ceno.

V našem selitvenem servisu opravimo selitve v celoti, pri čemer vse predmete tudi ustrezno zaščitimo. Pri pakiranju med drugim uporabljamo močno kartonsko embalažo, (petslojni karton), lepilni trak, raztegljivo folijo, folijo z mehurčki ...

V Selitvenem servisu Repič Vam nudimo:
Če imate morda kakšne posebne želje, nas lahko pokličite na eno od telefonskih številk (mobilni telefon: 041 675 065; stacionarni telefon: 01 565 69 50) ali pa nam jih zaupate na  elektronski naslov: info@selitveni-servis.net.
Potrudili se bomo najti rešitev in ugoditi vašim željam.Kontaktni obrazec

Selitveni servis Repič, Robert Repič s.p.
Tesovnikova ulica 47, 1000 Ljubljana
Telefon in fax 01 565 69 50
Mobilni telefon 041 675 065
Elektronski naslov info@selitveni-servis.net
Za vas smo dosegljivi vsak dan od 7.00 do 21.00 ure, razen ob nedeljah in praznikih.

Smo prvi selitveni servis v Sloveniji. Delujemo že od leta 1970.
Dolgoletna tradicija in izkušnje so zagotovljene.